فرش ماشینی شگی(پرز بلند)

فرش ماشینی شگی(پرز بلند) یکی از انواع جدید فرش ماشینی است که دارای الیاف بلند و با شکل مدرن است که در سال‌های اخیر علاقمندان زیادی پیدا کرده است.

فرش ماشینی شگی

این نوع فرش به دلیل نرمی زیاد و شکل متفاوت با فرش‌های سنتی در کاربردهایی مانند اتاق کودک و فضاهای معماری مدرن و دکوراسیون مدرن به کارگرفته می‌شود.

رنگبندی فرش شگی یا پرز بلند معمولا رنگ‌های روشن و شاد و متناسب با فضاهای مدرن است. هرچند در رنگ‌های ساده و سنتی‌تر هم تولید می‌شود.

راه رفتن و زندگی روی این نوع فرش‌ها به دلیل لطافت و نرمی منحصر به فرد، دلپذیر و جذاب است.

خواندن بیشتر…

فرش ماشینی ۲۴ متری

بافت فرش ماشینی معمولا در ابعاد استانداردی به انجام می‌رسد. در برخی موارد خاص مانند سالن‌های بزرگ، مساجد، هتل‌ها، تالارهای پذیرایی و برخی کاربردهای دیگر، استفاده از فرش‌های با ابعاد استاندارد که بزرگترین آن ۴×۳ متر است، مناسب، کارآمد یا زیبا نباشند.

solomon-carpet-domotex-2012

در چنین شرایطی، فرش‌های بزرگ مانند فرش‌هایی با ابعاد ۴×۶ متری یا ۲۴ متری گزینه‌های بسیار خوبی به شمار می‌روند.

استفاده از فرش‌هایی با ابعاد بزرگ در کنار مزایایی که داند معایبی نیز به همراه دارند. از آن جمله می‌توان به سختی حمل و نقل، جابجایی، پهن کردن و جمع کردن و شستشو اشاره نمود.

قالی سلیمان با در اختیار داشتن دستگاه‌های بافندگی پیشرفته و روزآمد یکی از معدود تولیدکنندگان فرش‌هایی در ابعاد بزرگ ۲۴ متری است. تنوع نقشه‌های موجود در این ابعاد نیز در قالی سلیمان قابل توجه است.

اگر فرش‌هایی با ابعاد استاندارد برای شما مناسب نیستند، قالی سلیمان آمادگی دارد طرح‌ها و اندازه‌های مورد نظر شما را با کیفیت برتر الیاف و بافت و نقشه برای نیازهای شما آماده‌سازی نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با ما تماس بگیرید.

فرش ماشینی 1200 شانه تراکم 3600

ریزبافتی فرش و قالی یکی از عوامل مهم در زیبایی و جذابیت آن است. فرش‌های دستباف در گذشته با واحد «رج» از نظر ریزبافتی طبقه بندی می‌شدند. در فرش‌های ماشینی مقدار ریزبافتی از ترکیب واحدهای «شانه» و «تراکم» که تعداد گره‌های موجود در واحد عرض و طول فرش هستند اندازه گیری می‌شود.

فرش ماشینی 1200 شانه تراکم 3600

در حال حاضر بیشترین ریزبافتی فرش ماشینی با عبارت «1200 شانه تراکم 3600» شناخته می‌شود.

قالی سلیمان به عنوان یکی از تولیدکنندگان پیشرو در تولید فرش ماشینی با راه اندازی خط تولید فرش‌های ریزبافت یا به اصطلاح «دستباف گونه» فرش‌هایی با زیبایی و جذابیت بسیار بالا را در اختیار مصرف کنندگان گرامی قرار داده است.

برای مشاهده‌ی فرش‌های ریزبافت قالی سلیمان اینجا کلیک کنید: فرش‌های ریزبافت 1200 شانه تراکم 3600

علاوه بر این گروه از فرش‌های ریزبافت، فرش‌های ریزبافت در گروه 1000 شانه تراکم 3000 را نیز می‌توانید مشاهده بفرمایید.

فرش ماشینی پلی پروپیلن

پلی پروپیلن یا اولفین یکی از انواع الیاف مصنوعی است که در تولید و بافت فرش ماشینی مورد استفاده قرار می‌گیرد. پلی پروپیلن یا PP یا اولفین، از انواع ارزان قیمت الیاف مصنوعی است و در برخی کاربردها به ویژه هنگامی که خریداران قصد پرداخت هزینه‌ی زیاد برای خرید فرش ماشینی را نداشته باشند، گزینه‌ای مناسب به شمار می‌رود.

فرش ماشینی پلی پروپیلن

پلی‌پروپیلن رنگ‌پذیری بسیار خوبی دارد به همین دلیل هزینه‌ی رنگ‌آمیزی آن کمتر از سایر الیاف و تنوع رنگ‌های آن نیز بیشتر است.

فرش ماشینی پلی‌پروپیلن در مقایسه با الیاف با کیفیت و گرانقیمت‌تر مانند اکریلیک و پشم دوام و عمر کمتری دارد.

خواندن بیشتر…

وزن فرش ماشینی

وزن فرش ماشینی بسته به نوع الیاف به کار رفته در آن، نوع بافت، و همچنین تراکم و شانه‌ی آن متغیر است. برای محاسبه‌ی وزن فرش ماشینی می‌بایست این متغیرها به علاوه اندازه‌ی دقیق فرش مشخص باشد تا بتوان وزن تقریبی آن را محاسبه نمود.

وزن فرش ماشینی
وزن فرش به ویژه در هنگام صادرات به دلیل پرداخت بها بابت حمل وزنی از اهمیت برخوردار است.
برای مشاهده‌ی اندازه‌های دقیق فرش ماشینی اینجا کلیک کنید.
در ادامه فهرست انواع فرش‌های ماشینی تولید شده توسط «قالی سلیمان»، وزن تقریبی در هر متر مربع و همچنین وزن تقریبی فرش در ابعاد 12 متری، 9 متری و 6 متری را مشاهده می‌کنید.
وزن دقیق فرش بسته به شرایط مختلف ممکن است اندکی با آنچه در این صفحه مشاهده می‌کنید متفاوت باشد.

نکته‌ی قابل توجه در این فهرست، وزن فرش ۹ متری است. ابعاد دقیق فرش ۹ متری، ۲.۵x۳.۵ متر است که مساحت ۸.۷۵ متر مربع را نتیجه می‌دهد. در اصطلاح به این ابعاد فرش ۹ متری گفته می‌شود.

برای محاسبه‌ی وزن هر یک از فرش‌های قالی سلیمان می‌توانید به صفحه‌ی مورد نظر در بخش محصولات مراجعه کنید و وزن و مشخصات فنی آن را از جدول پایین صفحه مشاهده فرمایید.

خواندن بیشتر…

بهترین فرش ماشینی کدام است؟

برای انتخاب بهترین فرش ماشینی به چندین نکته می‌بایست توجه شود که در ادامه این نکات را مشاهده خواهید نمود.

بهترین فرش ماشینی

عمر فرش

عمر فرش ماشینی در نتیجه‌ی عوامل مختلفی ممکن است متغیر باشد. نخستین و مهم‌ترین عامل، جنس به کار رفته در نخ تار، نخ پود و نخ خاب فرش ماشینی است. الیاف اکریلیک و پشم بیشترین عمر و دوام را دارا هستند و برای مدت طولانی حتی تا بیش از ۳۰ سال قابل نگهداری و استفاده هستند. برخی الیاف دیگر مانند پلی‌استر( ابریشم مصنوعی ) و پلی‌پروپیلن عمر کمتری دارند و برای محل‌های پر رفت و آمد مناسب نیستند. پردازش‌های خاصی مانند هیت‌ست که ممکن است روی الیاف انجام شود نیز در افزایش عمر و دوام فرش اثر دارند.

در الیاف مشابه نیز درجه کیفیت‌های مختلفی وجود دارد که تنها الیافی با بهترین و بالاترین درجه کیفیت می‌توانند فرش‌هایی با بالاترین درجه عمر و کیفیت را نتیجه دهند. برای مثال الیاف اکریلیک با درجه بندی‌های مختلف و طول الیاف گوناگون در تولید فرش ماشینی مورد استفاده قرار می‌گیرند. الیاف با کیفیت کمتر، پرزدهی زیادی دارند و در زمانی به مراتب کمتر از الیاف با درجه کیفی بالا از بین می‌روند.

خواندن بیشتر…

تمیز کردن فرش در خانه

تمیز کردن لکه‌های فرش ماشینی در خانه امکان‌پذیر است. چنانچه فرش نیاز به شسشوی کلی نداشته باشد و تنها بخواهید سطح آن را پاکسازی و تمیز نمایید می‌توانید با استفاده از شامپو فرش به شیوه‌ی زیر اقدام به انجام این کار نمایید.

تمیز کردن فرش در خانه

شامپو فرش خوب

تمامی شامپو فرش‌های دارای نشان استاندارد موجود در بازار شرایط لازم برای استفاده به عنوان یک شامپو فرش خوب را دارا هستند و در هنگام انتخاب هر یک می‌توانید با خیال آسوده این کار را انجام دهید.

پاکسازی فرش با استفاده از شامپو فرش در خانه

نخستین گام برای تمیز کردن فرش، استفاده از جاروی برقی برای برداشتن گرد و خاک و آلودگی‌های درشت روی فرش است. پیش از استفاده از شامپو فرش حتما فرش را با استفاده از جاروی برقی تمیز کنید.
سپس، بسته به ابعاد فرش خود، مقدار کمی شامپو فرش را در کاسه‌ای متوسط بریزید و با کمی آب نیمه ولرم مخلوط کنید. سپس آنقدر آن را به هم بزنید تا کف کند. سپس، کف‌های ایجاد شده را( بدون آب ) روی فرش قرار دهید و با حرکت اسفنج روی بخش‌های کثیف شده در جهت‌های مختلف، آلودگی‌های ایجاد شده را پاک کنید.
سعی کنید پس از مقداری پاکسازی، اسفنج را تعویض کنید یا آن را بشویید تا آلودگی‌های جذب شده به اسفنج به محل‌های دیگر فرش سرایت نکند.
پس از پاکسازی آلودگی‌ها، می‌بایست فرش را در محلی قرار دهید که جریان هوا وجود داشته باشد و رطوبت منتقل شده به فرش در کمترین زمان برطرف شود.
باقی ماندن رطوبت در فرش سبب پوسیدگی نخ‌های تار و پود آن خواهد شد.
چنانچه آلودگی‌های موجود در فرش به عمق پرزها نفوذ کرده باشند یا پس از چند بار تمیز کردن سطح فرش با شامپو فرش، می‌بایست از خدمات قالی‌شویی‌های معتبر که با مواد سفید‌کننده فرش را شستشو نمی‌دهند، استفاده کنید.

فرش ماشینی پلی استر

فرش ماشینی پلی استر

فرش ماشینی با استفاده از الیاف مختلف طبیعی و مصنوعی تولید و ارائه می‌شود. یکی از تفاوت‌های ظاهری در فرش ماشینی و فرش دستباف به عدم امکان استفاده از الیاف طبیعی ابریشم در فرش ماشینی مربوط می‌شود. ابریشم طبیعی به دلیل قیمت بالا از یک طرف و شکل بافت متفاوت دستگاه‌های بافت فرش در مقایسه با بافت دستی، در عمل قابلیت استفاده در تولید فرش ماشینی را دارا نیست.
برای دستیابی به زیبایی و درخشندگی فرش‌های ابریشم دستباف، الیاف مصنوعی جایگزینی در فرش ماشینی استفاده می‌شوند. یکی از این نوع الیاف پلی‌استر نام دارد که علاوه بر درخشندگی و زیبایی، مزایای دیگری نیز دارد. برخی افراد پلی‌استر را ابریشم مصنوعی نیز نامگذاری کرده‌اند. قیمت الیاف پلی‌استر در مقایسه با اکریلیک و پشم ارزان‌تر است، رنگ‌پذیری‌بهتری دارد. در نتیجه تنوع رنگ و زیبایی فرش‌های بافته شده با الیاف پلی‌استر یا ترکیب‌هایی از پلی‌استر و الیاف دیگر مانند اکریلیک بیشتر است.
از مزایای دیگر فرش‌های پلی استر، حالت پیوسته یا BCF بودن این الیاف است که سبب می‌شود این نوع فرش مانند پشم و اکریلیک پرزدهی نداشته باشد.

معایب فرش ماشینی پلی‌استر

فرش ماشینی پلی‌استر در کنار مزایایی که دارد، معایبی نیز دارد. عمر کوتاه‌تر آن در مقایسه با فرش ماشینی پشم و فرش ماشینی‌اکریلیک، مهم‌ترین ویژگی آن است.

الیاف پلی‌استر به دلیل لطافت بیشتر، زودتر از سایر فرش‌ها آسیب می‌بینند و استفاده‌ی آن‌ها در محل‌های پررفت و آمد و مقابل درهای ورودی توصیه نمی‌شود. استفاده از فرش ماشینی پلی‌استر به دلیل درخشندگی و زیبایی می‌تواند در محل‌های پذیرایی که رفت و آمد در آن کمتر است انتخابی مناسب باشد.

فرش ماشینی پشم

فرش ماشینی پشم

فرش ماشینی از ترکیب سه نوع نخ بافته می‌شود. نخ تار، نخ پود و نخ خاب. معمولا نخ تار و پود از جنس‌های پنبه، پلی استر و جوت هستند و در انواع فرش‌ها این ترکیب تفاوت چندانی نمی‌کند. تفاوت اصلی در جنس نخ فرش ماشینی به نخ خاب یا نخی که در ظاهر فرش قابل مشاهده است بر می‌گردد.
قالی سلیمان در حال حاضر به عنوان تنهاتولیدکننده «فرش ماشینی با نخ خاب پشم» است. فرش پشمی به دلیل استفاده از الیاف طبیعی پشم، ویژگی‌های منحصر به فردی دارد که با الیاف مصنوعی مانند اکریلیک، پلی‌استر، پلی‌پروپیلن و نایلون قابل مقایسه نیست.

ویژگی‌های فرش ماشینی پشم

فرش ماشینی پشم به دلیل ویژگی‌های ساختاری، نرم‌تر است و کمتر بر اثر فشار و رفت و آمد تغییر حالت می‌دهند. در حالی که الیاف مصنوعی به ویژه فرش‌های بافته شده با الیاف پلی‌پروپیلن، ممکن است در اثر فشار مداوم و زیاد تغییر حالت دهند و از نرمی آن‌ها کاسته شود.
فرش ماشینی پشم از عمر بیشتری نسبت به الیاف مصنوعی برخوردار است. چنانچه بخواهید فرش ماشینی را برای مدت طولانی استفاده و نگهداری کنید، فرش پشمی یکی از بهترین گزینه‌های موجود است.
فرش پشمی در سرما و گرما عایق خوبی برای کف منزل به شمار می‌رود. پشم طبیعی به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارد، در سرما گرم و در گرما خنک است. در حالی که الیاف مصنوعی این ویژگی را ندارند.
خواندن بیشتر…

شانه در فرش ماشینی

فرش ماشینی با گره‌های U شکل نخ خاب که در تار و پود فرش قرار گرفته‌اند، شکل می‌گیرد. تعداد گره‌هایی که در واحد طول و عرض فرش در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند بسته به نوع نخ، نوع دستگاه و عوامل دیگری متفاوت است.
به تعداد گره‌های موجود در یک متر عرض فرش ماشینی، شانه گفته می‌شود.
برای مثال فرشی ۱۰۰۰ شانه و در ابعاد ۲ در ۳ متر( ۶ متری ) دارای ۲۰۰۰ گره در عرض فرش می‌باشد.
هر چه مقدار شانه در فرش بیشتر باشد، فرش ریزبافت‌تر و اصطلاحا دستباف‌گونه‌ تر خواهد بود. فرش‌های ماشینی در شانه های مختلف از جمله ۵۰۰، ۷۰۰، ۱۰۰۰ و ۱۲۰۰ شانه تولید و عرضه می‌شوند.